El mercat ambulant es trasllada demà al carrer Sant Jaume per les festes

Els operaris ultimen el muntatge del casal del vi i les barreres del recinte taurí d’Almassora per a donar la benvinguda el divendres a les festes en honor a la Mare de Déu del Roser. Per aquest motiu, el mercat ambulant es traslladarà demà de la plaça Pere Cornell al carrer Sant Jaime fins que finalitzen els festejos patronals i la plaça recupere la seua imatge habitual.
L’alcaldessa, Merche Galí, ha remès una circular als propietaris de cadafals, barrots i burladeros metàl·lics per a informar-los de la “obligatorietat de mantenir en bones condicions i mesures reglamentàries tota l’estructura perquè puga servir com a barrera per als corredors durant el cicle de bous al carrer”. L’Ajuntament recomana la retirada dels cadafals abans del dimarts 16 per motius de neteja. En cas contrari, l’autoritat retirarà les barreres i carregarà el cost als propietaris.
Per un altre part, els propietaris d’habitatges que instal·len barrots però mantinguen tancades les portes durant els espectacles taurins, impedint l’accés a les seues cases dels assistents als festejos, hauran de senyalitzar amb elements ben visibles aquest tancament de les portes per a evitar accidents. En aquest cas, l’Ajuntament d’Almassora atorga un termini de 15 dies, fins al 28 d’octubre, per a retirar les proteccions dels habitatges “per a guardar l’estètica de l’entorn de la nostra Vila”, segons informa Galí.
Repartiment del programa
D’altra banda, la regidora de Festes, Isladis Falcó, ha recordat que demà començarà el repartiment del programa d’actes per als pròxims dies. Els voluntaris de la Junta Local de Festes distribuiran els exemplars en la porta del consistori entre les 9.15 i les 13.30 hores fins al divendres i el dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent.