Les activitats tindran lloc l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada fins dissabte

Nules comença la trenta-setena edició dels Jocs Esportius de la localitat amb èxit. Els escolars van celebrar dimarts la jornada inaugural eixint de la plaça Major per a realitzar el tradicional recorregut de la torxa fins a arribar a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada, on es desenvoluparan totes les activitats esportives fins al pròxim dissabte.

Tres alumnes de cada escola van realitzar aquest trajecte i una vegada al camp de futbol els escolars van entrar en fila de quatre, per l’ordre següent: CEIP Nou Pedro Alcázar, CEIP Pío XII, CEIP Cervantes, CEIP Ntra. Sra. de la Consolació, CEIP Jaume I i CEIP Lope de Vega.

Un altre dels moments més destacats en aquest acte d’inauguració ha sigut quan un alumne del CEIP Nou Pedro Alcázar ha llegit la promesa de “complir, respectar i ser fidels a les normes de competició i viure aquests deu dies amb esperit olímpic”.

“L’objectiu d’aquesta tradicional competició és fomentar l’esport en un bon ambient entre els més menuts”, comenta la regidora d’Esports en funcions, María Jesús Gabaldón.

Les activitats es desenvoluparan durant els pròxims dies fins al 8 de juny amb les proves de velocitat, llançament de disc, llançament de pes, vòrtex, fons i salt de llargada. La participació en els Jocs Esportius agrupa els escolars nascuts l’any 2007 fins als nascuts en 2012.