La distribució de prop de 3.000 mascaretes es farà entre els grups de risc que prèviament ho han demanat a l’ajuntament

L’Ajuntament de Nules ha començat hui el repartiment de mascaretes a domicili per a diferents sectors de la població. De manera que, d’aquesta primera distribució es beneficiaran els principals grups de risc com ara les persones que estan o han estat en contacte amb altres infectades o amb símptomes propis de la Covid-19; majors de 60 anys; dones embarassades; pacients de patologies prèvies com ara hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars i pulmonars, càncer o immunodeficiències; i personal que treballa en primera línea exposant-se al virus.

En concret, el personal municipal repartirà gratuïtament al llarg d’aquesta setmana prop de 3.000 mascaretes que bé han estat adquirides per l’ajuntament o han estat elaborades pel voluntariat que està fent mascaretes a les seues cases.

Cal assenyalar que aquest repartiment es fa entre aquelles persones dels col·lectius de risc que han demanat prèviament aquestes mascaretes a l’ajuntament.

De fet, es pot fer la corresponent reserva trucant al número de telèfon 964 67 00 01, en horari de dilluns a divendres, excepte festius, de 9 a 14 hores. Així doncs, per a fer la comanda hi ha que deixar les dades personals i respondre a les preguntes que acrediten els factors de risc.

“Es tracta del primer repartiment en el que tenen preferència les persones més vulnerables, encara que des de l’ajuntament seguim treballant i realitzant diferents gestions per a poder abastir de manera gradual a altres sectors de la població”, explica l’alcalde de Nules, David García.