Esta carrera se suma a la volta de la Martxa al Bartolo el pròxim 7 de juliol que va esgotar les seues entrades en pocs dies

Benicàssim acull dissabte que ve 15 de juny a les 22.00 hores la tradicional carrera 10k Nocturna 2024. Este esdeveniment esportiu, que complix el seu XI aniversari, promet ser una experiència única per als amants del running, combinant el desafiament d’una carrera de 10 quilòmetres amb la bellesa i l’encant de la nit benicassuda.

L’eixida tindrà lloc en l’Avinguda Ferrandis Salvador número 16, durant la ruta, els participants recorreran un pintoresc trajecte que finalitzarà en l’emblemàtic Torreón. El preu de la inscripció és de 14 euros i es pot realitzar a través del lloc web  www.runaddiction.es. Esta carrera no sols representa una excel·lent oportunitat per als entusiastes del running de desafiar-se a si mateixos, sinó que també permetrà als participants gaudir de la màgia i la tranquil·litat d’una nit a Benicàssim.

Esta carrera se suma a la volta de la Martxa al Bartolo el pròxim 7 de juliol que va esgotar les seues entrades en pocs dies. Esta mítica martxa de 24,26 quilòmetres farà les delícies dels esportistes amb 1065 metres de desnivell i unes de les millors vistes del municipi.