L’alcaldessa Susana Marqués i el regidor de Cultura, Javier Alonso, junt amb la directora del certamen, Patricia Arterós, i l’autora benicassuda Maribel Escrig, han presentat els detalls del programa de la III Fira Nacional de Novel·la Romàntica

L’Espai Cultural de la Mar Vil·la Anna, al passeig marítim Pilar Coloma, acollirà entre els dies 28 de juny i 1 de juliol la cita literària que reuneix les principals autores i editores del gènere romàntic.
Un total de 22 autors nacionals coparan la programació d’aquesta III Fira Nacional de Novel·la Romàntica, que comença a consolidar-se com la gran cita anual del gènere. Susana Marqués ha destacat que “l’esdeveniment posa en valor un dels gèneres més llegits pel públic, i es converteix en una cita imprescindible per als amants de la literatura. A més, enguany, per fi, la fira s’ubica en l’entorn més adequat com és Vil·la Anna, un centre pensat precisament per a promocionar la cultura i l’amor pels llibres, ja que acull la primera Biblioteca del Mar de Benicàssim”.
Per la seua banda, Javier Alonso ha manifestat que “és un privilegi comptar en la nostra ciutat amb aquesta fira i oferir al públic amant de la literatura romàntica la possibilitat de trobar-se amb les seues autores favorites i poder conversar-hi de tu a tu. És el colofó d’una estada en les nostres platges que tots sabem que són l’escenari natural de més d’una novel·la”.

Sarah Lark, Olivia Ardey, Noelia Groc o Ana Álvarez són alguns dels noms que aniran a Benicàssim per a compartir llibres i experiències amb els seguidors i lectors.
Yolanda Quiralte, Patricia A. Miller, Ana Olivia Fiol, Mónica Mira, Regina Román, Elena Castillo, Vero García, Leo Macías, Maribel Escrig, Chus Nevado, Natalia Sánchez i Jordi Tello són, entre altres, els autors de renom nacional que acudiran a aquesta tercera cita de novel·la romàntica.
Però a més, també en una de les activitats, els gèneres literaris es veuran embolicats en quasi un romanç. Així se celebraran uns “tête-à-tête” entre autores de novel·la romàntica i autors de gènere negre. Per a això estan convidats, Pere Cervantes, Juan Bolea, Basilio Trilles y Julio César Cano.
Dins del programa d’aquesta tercera edició de la fira nacional de novel·la romàntica, cal destacar fites importants, com serà la presentació del llibre de Lola P. Neva La perla de aigua, guanyadora en l’edició d’enguany de Lletres del Mediterrani.