Almassora torna aquest dissabte, 27 de gener, a les 18.00 hores, a tindre una cita amb el millor humor gràcies a l’actuació del monologuista David Domínguez a la Casa de la Cultura. El còmic portarà el seu espectacle El rar amb el qual ha recorregut nombrosos escenaris del panorama estatal

Domínguez dona un repàs en to irònic, simpàtic i disbauxat als seus últims 10 anys en el món de la comèdia. Amb eixe do que el caracteritza per a fer riure compta situacions iròniques i divertides del seu dia a dia. Un espectacle on saca a la llum els seus millors textos, filant-los tots des del punt de vista en el qual s’adona que cada persona és rara i diferent de la resta de la humanitat.

Encara no coneixes a Las pelo laca? I a les tribus urbanes? Coneixes la importància de com anar vestits? Descobreix tots aquests personatges i gaudeix d’un gran espectacle de comèdia aquest pròxim dissabte a Almassora.

El còmic submergeix al públic en la dècada dels 90, fusionant humor, nostàlgia i la singularitat que li caracteritza. Les entrades es poden comprar en el següent enllaç: https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/id/1062760.

El regidor de Cultura, Vicente Blay Casino, ha ressaltat que aquest monòleg forma part del cicle d’humor que va estrenar, amb gran èxit de públic, el passat 14 de gener el conegut còmic de La Resistència Grison. A l’actuació de David Domínguez li seguirà la de Bezos, també peça fonamental de La Resistència, el pròxim 11 de febrer, que tindrà caràcter solidari, ja que la recaptació anirà destinada a l’associació Conquistant Escalons. Completen el cicle La Tia Visantica d’Equip Visantiquero el 20 d’abril i Pink Comedy, amb Carmen Alcayde, Chely Capitan i Paloma Capilla, el dissabte 27 d’abril.

“Hem preparat una programació cultural per a aquest primer semestre, on els riures i la ironia tenen un paper protagonista perquè volem que Almassora es convertisca en la capital de l’humor en l’àmbit artístic”, ha ressaltat l’edil.