El municipi ha promocionat en aquest aparador internacional els nous esdeveniments i festivals que aterren aquest estiu en la localitat costanera

L’Ajuntament d’Orpesa ha acomiadat la 41a edició de la fira Fitur, un aparador turístic en el qual el municipi ha donat a conéixer la seua oferta d’oci, cultura i esport i ha promocionat entre el públic els encants que amaga la localitat costanera. L’alcaldessa, María Jiménez, ha explicat que “malgrat que enguany Fitur ha celebrat una edició atípica a causa de la pandèmia, Orpesa ha tingut un gran protagonisme, perquè hem presentat una renovada programació de festivals i esdeveniments per al delit dels nostres estiuejants i turistes”.

Una de les noves cites que aterrarà en la localitat el mes de juliol és ‘Luna pop’, un cicle de concerts a la llum de la lluna que posarà la banda sonora a la temporada estival, així com una nova sessió musical amb l’alba com a fons. El festival Música i Humor i els ja consolidats certàmens musicals Estiu Sonor, que farà vibrar el municipi durant els mesos de juliol i agost; i Orfim, que celebrarà del 2 al 5 d’agost la seua 18a edició, formen part de l’agenda estival. 

L’espectacle ‘Veles e vents’, de la companyia Xarxa Teatre, i la segona edició de Mar Flamenc seran unes altres de les cites ineludibles aquesta temporada. Així mateix, els visitants podran perdre’s pels carrers d’Orpesa de la mà de la nova ruta artística creada a partir del festival Rampuda Urban Fest, un itinerari en el qual descobriran acolorits murals amagats al llarg de tot el municipi.

La regidora de Turisme, Silvia Arnau, ha destacat que “participar en una altra edició d’aquesta fira internacional és sinònim de recuperació per al sector”. “Estem molt satisfets amb les reunions i trobades que hem mantingut amb empresaris del sector del turisme”, avança la municipe, qui recalca que “continuarem treballant en nous projectes que ajuden a reactivar l’economia del nostre municipi per a poder tornar a la normalitat com més prompte millor”.