Es tracta d’unes noves jornades que se celebraran del 20 de maig al 5 de juny i en les quals participen un total de 15 establiments del municipi

El municipi d’Orpesa es prepara per a acollir la primera edició de la Ruta del Pinxo, un esdeveniment gastronòmic que omplirà de sabor la localitat costanera del 20 de maig al 5 de juny. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’Associació d’Hostaleria d’Orpesa, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, amb el qual es pretén posar en valor els productes de proximitat.

D’aquesta manera, veïns i visitants podran gaudir d’una gran varietat de tapes en els 15 establiments participants, repartits per tot el municipi. I és que cadascun d’ells ha elaborat dos pinxos per al delit dels comensals. Totes aquelles persones que vulguen submergir-se en aquesta experiència gastronòmica tan sols han d’adquirir un fullet d’aquesta ruta, disponible en cadascun dels locals participants.

Per cada consumició, l’establiment segellarà aquesta cartilla; una vegada disposen d’un total de sis segells (un per cada punxe consumit) podran depositar el cartó en les urnes que trobaran en qualsevol dels restaurants, bars i cafeteries participants per a aconseguir una gran varietat de premis, com a vals per a gastar en comerços locals. La pròxima cita amb la gastronomia local aterrarà el mes de juny amb la segona edició de les Jornades de la Mar a la Taula.