També es posarà en marxa el servei de socorrisme a les platges de Bovalar i de l’Alcúdia

Com cada any el pròxim dimecres, 1 de juliol, s’obriran el consultori mèdic i la farmaciola de les platges de Nules. Uns serveis que es prestaran fins al 31 d’agost i que com a novetat, aquest any, comptaran amb els corresponents protocols davant la Covid-19.

En concret, el consultori mèdic estarà obert en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores, i estarà atés per un professional mèdic, un d’infermeria i un d’administració. Des de la regidoria de Sanitat s’assenyala que “des de la conselleria de Sanitat s’està fent un gran esforç per cobrir les necessitats de les poblacions marítimes dotant de personal i material les consultoris de les platges com és el cas de Nules. Així al llarg d’aquests mesos d’estiu aquest servei estarà en funcionament a les nostres platges, a més cal recordar que se seguiran els mateixos protocols Covid-19 que actualment hi ha al Centre de Salut, per tant es prioritzarà l’atenció telefònica per a casos no urgents. No obstant això, el servei d’urgències al Centre de Salut del poble continua sent de 24 hores”, matisa la regidora de l’àrea, Susana Tusón.

Per la seua banda, l’horari de la farmaciola serà de dilluns a divendres, de 9.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i dissabtes de 10.30 a 13.30 hores.

Per altra banda, també dimecres 1 de juliol es posarà en marxa el servei de salvament i de socorrisme a les platges de Bovalar i de l’Alcúdia, que a l’igual que s’ha fet a la platja de Les Marines el passat 10 de juny el dispositiu de socorrisme estarà basat, aquest any, amb els informes tècnics que emeten les autoritats sanitàries, “per tant a partir de dimecres totes les platges de Nules tindran servei de socorrisme encara que demanem a les persones usuàries de les platges molta autoprotecció, que segueixquen les recomanacions sanitàries i mantinguen les distàncies de seguretat”, comenta la regidora de Platges, M. José Esteban.

Cal recordar que la regidoria de Platges ha elaborat un Pla de Contingències en el que s’avaluen els rics de contagi en les platges i contempla també les accions per a minimitzar-los, seguint sempre les recomanacions de la Guia de Platges Segures de la Comunitat Valenciana i de les autoritats sanitàries.